top of page

Landbruksplast

Kranbil fra J.O. Moen henter landbruksplast fra gårdsbruk

På vårt anlegg på Åndalsnes kan landbruksplast leveres gratis i våre åpningstider. I tillegg kjører vi rundt med kranbil og henter inn landbruksplast fra gårdsbruk flere ganger i året.

Om du ønsker å melde deg på henting av landbruksplast så kan du enkelt fylle inn din informasjon i skjemaet under. Vi er også tilgjengelig på telefon og mail om du lurer på noe.

Plasten må være sortert og ren for forurensninger. Farget og hvit/blank plast legges hver for seg, og forurensninger som nett, jord, skit, snø, redskap, metall, treverk o.s.v. fjernes.

 

Hvis du bestiller henting av plast så er det noen ting som er viktige å tenke på. Kranbilen er ca. 10 meter lang, 2,5 meter bred og 4 meter høy i kjørestilling. Lasteområdet må ha god plass og minimum 8 meter fri høyde. Unngå luftlinjer i området.

 

Det er viktig at eventuelle lodd som brukes for å holde plasten i ro ligger helt øverst og er godt synlig. Fortrinnsvis hardt underlag.

Vi henter både løs plast og plast i pressede baller.

Påmelding henting av landbruksplast

Fyll inn skjemaet under for å melde din interesse for henting av landbruksplast. Du vil da bli oppført i vår kundedatabase og får SMS med hentetidspunkt før vi henter plast i ditt område. Du velger da selv ved å svare/ikke svare på den meldingen om du ønsker henting.

Det er kun feltene "Navn" og "Telefonnummer" som er påkrevd å fylle ut, resten fyller du ut etter beste evne. Det vil si at vi trenger minimum en av følgende: Adresse, gards- og bruksnummer eller kart koordinater. Hjelp til å finne dine egne kart koordinater finner du her:

www.jo-moen.no/support.

 

Eksempel: Har du ikke gateadresse, trenger vi enten gards- og bruksnummer eller kart koordinater. 

Det er adressen der hvor plasten din ligger vi trenger, ikke nødvendigvis din boligadresse.

Når du sender inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg gjennom kontaktinformasjonen du oppgir. Det vil hovedsakelig være snakk om 2 SMS i løpet av et år med informasjon om at vi kommer til ditt område. Du kan når som helst be oss om å fjerne deg fra listen.

Takk for din påmelding.

Du vil få SMS fra oss før vi kommer å henter i ditt område neste gang.

bottom of page