top of page

J.O. Moen Anlegg AS

J.O. Moen Anlegg AS er en entreprenørbedrift med lang og bred erfaring. Vi har kontoradresse på Åndalsnes i Rauma. Vi utfører graving og annet grunnarbeid hovedsakelig i Møre og Romsdal, men har også oppdrag i andre fylker. Våre kunder er offentlige og private bedrifter og privatpersoner i Rauma, Lesja, Vestnes, Nesset, Ålesund, Molde og resten av Møre og Romsdal.

Vårt motto er ingen jobb for liten, «nesten» ingen jobb for stor. Vi er også underentreprenør for flere landsomfattende konsern. Vi er meget allsidig, og kan nevne tomter, grøfter og drenering, parkanlegg, veier, tunneler, masseforflytning, transport, ledebilkjøring, vegvedlikehold sommer som vinter, asfaltering, natursteinsmurer, riving, snørydding og mye, mye mer. Hvis du er på jakt etter en maskinentreprenør med lang erfaring og fullt fokus på kvalitet, er du kommet til rett sted.

 

Kort sagt alt som kan gjøres med maskiner, biler eller manuelt, ta kontakt så er vi behjelpelig med løsningen. Vi har stabile ansatte som har lang og god erfaring.

anlegg@jo-moen.no  /  712 23 240

bottom of page