top of page

Ledige stillinger

Internship Romsdalen 2024

7324 Internship_IG og LI.png

Miljøpåvirkning og bærekraftsrapportering

Søknadsfrist: 15. januar
Internship-periode: Juni – August 2024
Sted: Øran 20, 6300 Åndalsnes

Om oss: J.O. Moen er gjennom våre datterselskaper, J.O. Moen Miljø AS og
J.O. Moen Anlegg AS, den ledende aktøren innen avfallstjenester og grunnarbeid i Rauma, Vestnes og nærliggende kommuner.

 

Med et sterkt engasjement for bærekraft og miljø, er vi sertifisert i henhold til ISO-standardene 9001:2015 og 14001:2015. I 2023 introduserte vi våre første bærekraftsrapporter, og ser nå etter en initiativrik og løsningsorientert intern for å hjelpe oss og videreutvikle disse rapportene.

Dine oppgaver:
- Videreutvikling av våre bærekrafts rapporter med fokus på miljøpåvirkningen fra våre leverandører og åpenhetsloven (Scope 3).
- Samle og analysere data for å måle og forbedre vår miljøpåvirkning.
- Samarbeide med ledelsen om å analysere og rapportere selskapets bærekraftsarbeid.
- Levere regelmessige oppdateringer og interim-rapporter til ledelsen for å sikre at prosjektets mål og tidsfrister blir møtt, og for å motta tilbakemelding for kontinuerlig forbedring.

Vi ser etter deg som:
- Har god kjennskap til eller interesse for bærekraftsrapportering og miljøanalyse.
- Er systematisk, analytisk, og har gode kommunikasjonsevner.
- Er selvstendig, initiativrik, og løsningsorientert.

- Behersker norsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr:
- Konkurransedyktig lønn.
- Verdifulle erfaringer innen bærekraftsrapportering og miljøanalyse.
- Et inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte og erfarne kollegaer.
- Deltakelse i Romsdalens felles internship-program med sosiale sammenkomster, nettverksbygging, og innføring i utviklingsorientert næringsliv.
- Romsdalen byr på mange flotte naturopplevelser, og du vil få muligheten til å utforske dem sammen med andre deltakere i Internship Romsdalen.

Internship Romsdalen
Vårt intership er en del av Internship Romsdalen. I tillegg til faglige erfaringer på arbeidsplassen vil du bli kjent med interns fra andre bedrifter i Rauma. Det inviteres til sosiale sammenkomster og gode muligheter for å delta på aktiviteter sammen med de andre internship-deltakerne som fjelltur, quizer, bedriftsbesøk, bading og annen moro! Den sosiale rammen er koordinert av Nordveggen, utviklingsselskapet i Rauma.

Slik søker du:
Send din søknad sammen med CV og vitnemål til marianne@jo-moen.no innen 15. januar. For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Marianne Brevik på mobil 93490855 eller epost som over.

bottom of page