top of page

Henterute for industriavfall

Comprimatorbil tømmer container.

Om din bedrift eller organisasjon genererer avfall regelmessig så har vi den perfekte løsningen for deg.

Vår ordning med en komprimatorbil som kjører rundt å samler inn avfall direkte hos kundene, uten å måtte kjøre innom vårt anlegg etter hvert stopp, er både tidsbesparende, økonomisk og bra for miljøet.

Det eneste som kreves av deg som kunde er at avfallet som leveres gjennom denne ordningen er ferdig sortert. Dette er helt nødvendig siden det er grunnen til at vi kan kjøre fra kunde til kunde og samle inn avfall uten å måtte ta avfallet ut av bilen og sortere det.

Ordningen passer for alle typer bedrifter og organisasjoner og bilen kan tømme alt fra containere som vist på bildet helt ned til de minste typer plastdunker som du kjenner fra hjemme.

Industriavfallet som hentes med komprimatorbil kjøres etter fastsatte ruter hvor du selv kan velge hentefrekvens. Trenger du tømming hver uke, hver måned eller ønsker du bare å ringe når det er fullt?

Vi tilpasser hentingene slik at det blir fornuftig og økonomisk for deg.

Henteordningen gjelder ferdig sortert matavfall, papp, plastfolie, husholdningslignende emballasjeplast og brennbart restavfall. 

OBS! Nye regler fra 1. Januar 2023 sier at alle bedrifter som genererer husholdningslignende mat-, hage-, park- og plastavfall må kildesortere dette og levere det til materialgjenvinning. For de fleste bedrifter vil den største endringen være at matavfall ikke kan leveres sammen med restavfallet lengre. Vi har satt oss inn i lovverket og står klar til å hjelpe deg med overgangen.

Mer informasjon om de nye kravene finner du her.

Henteruter:

Mandag: Papp og Plastfolie i Vestnes og på sørsida i Rauma.

Husholdningslignende Emballasjeplast Vestnes og Rauma.

Tirsdag:  Restavfall på sørsida i Rauma og Åndalsnes.

Onsdag:  Papp og Plastfolie i Rauma.

Torsdag:  Bioavfall Rauma og Vestnes. Restavfall på nordsida i Rauma.

Fredag:   Restavfall i Vestnes og inn til og med Åndalsnes.

Bestilling av tømming gjøres senest en virkedag i forveien.

Telefon: 71 22 32 50

E-post:  miljo@jo-moen.no

bottom of page