top of page

Containerutleie for private

Drawing of a blue container for waste and garbage in a green environment with threes and a blue sky from J.O. Moen Miljø AS
Waste container for rent in a green field with threes and a blue sky, from the company J.O. Moen Miljø AS

Skal du rydde ut av huset, loftet, kjelleren, garasjen eller naustet?

Pusse opp, bygge på eller rive ned?

Da er det helt ypperlig å leie en container hjem.

Du kan også ringe for en uforpliktende prat: 71 22 32 50

Eller sende oss en e-post på: miljo@jo-moen.no

Du kan spare utrolig mye tid på å ha en effektiv avfallsløsning.

Kast avfallet ditt i en container så order vi resten. 

Du kan være trygg på at ditt avfall blir behandlet riktig av profesjonelle aktører. Våre dyktige sjåfører er lokalkjent og snakker selvsagt Norsk.

Trykk på knappen over eller ring oss på 71 22 32 50 om du har spørsmål rundt avfallshåndtering eller ønsker et tilbud på containerleie.

 

Vi driver utleie av containere for avfall i Vestnes, Rauma og nærliggende kommuner som Lesja, Nesset, Ørskog og Haram. Vi har lang erfaring innen bransjen og tar jobben vår veldig seriøst. Vi sørger for at ditt avfall blir behandlet riktig i forhold til helse, miljø og sikkerhet.

Ta kontakt på den beste måten for deg, så får du svar:

Telefon: 71 22 32 50

E-post: miljo@jo-moen.no

Facebook.com/JOMoenAS

Instagram.com/j.o.moen

Ved bestilling av container godtar du våre avtalevilkår.

Vanlige spørsmål rundt leie av container for avfall:

Hva koster det å leie en container?

 - Totalprisen for å leie en container, fylle den med avfall og få det sendt til gjenvinning er satt sammen av flere faktorer. Vi har laget en artikkel som forklarer nærmere hvordan det henger sammen, den finner du her.

Hva er den mest brukte containertypen?

 - For vanlig husrydding, oppussing eller andre prosjekter hjemme er det mest vanlig å leie en 10m³ åpen container. Kan sammenlignes med en stor varebil hvis du hadde greid å fylle den til taket. Hvis det er snakk om å tømme et helt hus kan det lønne seg å leie en større container.

Hvor stor er containeren?

 - Leier du en 10m³ container vil den være ca. 3,5 m lang, 2 m bred og 1,7 m høy. Vi har både mindre og større containere, alt etter behov.

Hva kan jeg kaste i containeren?

 - Har du behov for å bli kvitt litt forskjellige typer avfall så anbefaler vi å leie en container for blandet avfall / usortert avfall. Da kan du kaste det meste av innbo og løsøre i samme container, f.eks. møbler, klær, treverk, plast, kjøkkenskap og annet. Store hvitevarer ber vi om at legges på toppen så det er enkelt å fjerne uten at det blir skadet. Farlig avfall kan ikke kastes sammen med annet avfall, f.eks. olje, maling, lyspærer, lysrør, impregnert treverk, gips og batterier. Ta kontakt om du er usikker.

Hvor mye kan jeg ha i containeren?

 - Containeren kan fylles helt opp, så langt sideveggene går. Er det en lukket container må lokket kunne lukkes helt under transport. På grunn av trafikksikkerheten kan ikke containeren overlastes over kanten, og kan ikke bli for tung. Med mindre du kaster mye løse masser som sand, grus og stein er det ikke noen stor fare for at containeren blir for tung. Ta kontakt om du er usikker.

Hvor kan jeg ha containeren?

 - Containeren blir levert og hentet med lastebil, og veien frem til stedet må tåle både vekt og størrelse på bilen. Utover det plasserer vi containeren så langt som mulig der du ønsker det. Det er vanligvis ikke noe problem å få containeren levert til innkjørsel eller parkeringsplass ved huset.

Vil containeren ødelegge innkjørselen min?

 - En åpen 10m³ container veier ca. 750 kg når den er tom. Større containere veier mer og krokcontainere har større potensiale for å ødelegge underlaget enn liftcontainere. Vi prøver vårt ytterste å ikke skade ytre miljø når vi arbeider, men alt underlag kan ta skade av lasting og lossing av containere.

Hvor raskt leverer dere ut containere?

 - Vi anbefaler å bestille utlevering eller tømming minst en dag i forveien, men vi snur oss raskt rundt og håndterer ordre fortløpende. Ofte kan vi greie å levere ut container samme dag om det er ønskelig.

Hvilke områder betjener dere?

 - Vi leier ut containere og driver avfallshåndtering i følgende kommuner: Vestnes, Rauma, Lesja, Nesset, Ørskog og Haram. Vi har avdelinger i Vestnes og Rauma og kjører ut avfallscontainere til alle bygder, tettsteder og øyer hvor det er nødvendig. Blant annet Tomrefjord, Fiksdal, Rekdal, Vatne, Skodje, Valle, Sjøholt, Tresfjord, Vestnes, Vik, Daugstad, Vikebukt, Vågstranda, Måndalen, Innfjorden, Veblungsnes, Åndalsnes, Isfjorden, Tokle, Torvik, Eidsbygda, Rødven, Åfarnes, Mittet, Vistdal, Marstein, Romsdalen, Verma, Bjorli og Lesja.

bottom of page