top of page

Vil gjøre det enda enklere for bøndene


J.O. Moen Miljø AS henter landbruksplast helt gratis fra gårdsbruk. Landbruksplast.no

J.O. Moen Miljø AS vil gjøre det enda enklere for bønder å få sendt landbruksplasten sin til gjenvinning, og lanserer i den forbindelse landbruksplast.no.


J.O. Moen har hentet landbruksplast fra gårdsbruk i en årrekke, og de siste årene har vi også gjort dette helt gratis for bøndene. Dette har ført til en naturlig økning i antall gardbrukere som leverer plasten sin til gjenvinning, noe vi er kjempeglad for.


J.O. Moen Miljø AS henter landbruksplast helt kostnadsfritt fra gårdsbruk.

Siden det blir flere og flere som melder seg på henting av landbruksplast, så tenker vi at det er greit å ha et samlingspunkt for den informasjonen man trenger.


Landbruksplast.no er både enkel å huske, og rett på sak. Men hva finner man der?

Landbruksplast.no Gratis henting av landbruksplast fra gård.

I første omgang så videresender den linken deg til vår hjemmeside som allerede inneholder nyttig informasjon om henting eller levering av landbruksplast.


Her finner man både krav til sortering av plasten og mer informasjon om den kostnadsfrie henteordningen. Og så kan man selvfølgelig melde seg på hentingen av plast rett fra internett.


Fremover kommer vi til å videreutvikle landbruksplast.no til å bli enda bedre, med flere nyttige funksjoner og enda mer nyttig informasjon. Vi tar veldig gjerne imot forslag til hva som kan eller burde være der.


Skulle du lure på noe angående landbruksplast så vet du i hvert fall hvor du finner oss nå.


Comments


bottom of page