Kjøreruter industriavfall April, Mai og Juni 2020

Grunnet bevegelige helligdager så har det blitt noen forskyvninger i hvordan rutene for industriavfall hentet med comprimatorbil kjøres i April, Mai og Juni 2020. Noen ruter utgår, noen blir forskjøvet og noen blir kjørt samme dag som andre ruter. For å se hvordan det påvirker deg kan du ta en titt på kalenderen vi har lagt ut her.


Kalender kan også lastes ned som PDF ved å følge denne linken.


Noen dager har rutene for papp og plast blitt slått sammen i Rauma og Vestnes.

Dette kan føre til veldig lange ruter, som igjen kan føre til nye forskyvninger.

Hvis vi har problemer med å rekke over alle kundene den dagen som er satt opp i kalenderen, vil det bli hentet hos de kundene det gjelder dagen før eller dagen etter.


Dette vil hovedsaklig gjelde kunder i Rauma hvor vi løser det ved å hente papp før eller etter at vi har hentet restavfall. Bilen blir selvsagt rengjort mellom de forskjellige fraksjonene, og alltid etter at det er hentet restavfall. Hvis du opplever at du har papp og/eller plast som ikke har blitt hentet på den oppsatte dagen, ber vi om forståelse og tålmodighet. Avfallet deres vil bli hentet, men det kan bli dagen etter i noen tilfeller. Forskyvningene kan også føre til at avfallet ditt hentes tidligere eller senere den dagen det skal hentes.


Har du spørsmål rundt ordningen eller hvis du ønsker å endre hentefrekvensen i forhold til hva som er normalt for din bedrift ber vi om at du tar kontakt med oss på mail: miljo@jo-moen.no