Hva gjør jeg og bedriften min med matavfallet?

De sier at uten mat og drikke, så duger helten ikke. Men hva gjør heltene med matavfallet som oppstår? Uansett bransje, størrelse på bedrift, heltestatus eller ikke - noe matavfall blir det gjerne uansett.Kundene hos J.O. Moen Miljø vil veldig gjerne ha det tilpasset sitt behov, lettvint å bruke, billig for lommeboken og selvsagt bra for miljøet. Derfor er det så fint å kunne tilby det i en og samme løsning.


Hos oss kan du levere matavfallet ditt sammen med det brennbare restavfallet, og du trenger ikke å frakte det lengre enn ut i dunken eller containeren som vi enkelt leverer der du ønsker det. Om du har en liten dunk på egne hjul, eller en større container med god plass, så kommer vi å tømmer den akkurat der den står.


Vår comprimatorbil tømmer nemlig innholdet over på bilen, uten å måtte frakte containeren eller dunken inn til vårt anlegg. Dette sparer miljøet og ikke minst lommeboken for unødvendig slitasje.

Så ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for din bedrift.J.O. Moen Anlegg AS | J.O. Moen Sandtak AS | J.O. Moen Miljø AS

Øran 20, 6300 Åndalsnes

Anlegg: 712 23 240  anlegg@jo-moen.no

Miljø: 712 23 250  miljo@jo-moen.no

  • Facebook - J.O. Moen
  • Instagram - J.O. Moen
  • YouTube - J.O. Moen

Generelle åpningstider:

Kontoret er åpen vanlige arbeidsdager,

mandag til fredag fra kl. 07:30 til 15:30.

Miljøstasjonen i Rauma er åpen

tirsdager og torsdager fra kl. 10:00 til 18:00.

© 2019