Avfallscontainer til fastpris, noe så enkelt


- Det var jo så enkelt. Jeg sendte dem en melding på facebook og fikk raskt tilbake et tilbud. Neste dag stod containeren utenfor trappa og jeg viste nøyaktig hva det kom til å koste meg å bli kvitt rotet. Kjempefornøyd!

Ja, så enkelt er det faktisk. Med fastpris avtalt før du får containeren så blir det ingen overraskelser når fakturaen kommer. Kontakter du J.O. Moen i dag, om det er via Facebook, e-post, hjemmeside eller du rett og slett slår på tråden til oss - ja da skal du få ett knakende godt tilbud på avfallscontainer.


Fastpris på leie har vi i dag på containere av størrelsen 10M3 og 22M3. Disse får du både med og uten lokk. Det som er felles for alle typene er at du kan fylle containeren helt opp til kanten med ditt avfall uten å måtte tenke på hva det kan komme til å koste for lommeboken.


Med unntak av farlig avfall (som maling, olje, lyspærer, gips, batterier og andre ting som kan forårsake brann eller skade på mennesker og miljø) så kan du kaste det aller meste oppi containeren. Vi leverer selvsagt containeren hjem til deg og plasserer den så langt det lar seg gjøre der du vil. Etter en uke så kommer vi å henter containeren igjen, sorterer avfallet og sender det til gjenvinning.


Tilbudet er gyldig ut Mars for privatkunder i Rauma, Vestnes eller Ørskog kommune. Ta kontakt for fullstendig informasjon og pris for ditt område.

Ring oss gjerne på 712 23 250, hverdager mellom 07:30 og 15:30. På nett er vi hele tiden.