top of page

Økonomisk avfallshåndtering for bedrifter

Er du klar for en avfallshåndteringsløsning som ikke bare oppfyller alle lovkrav, men også gir deg betydelige økonomiske besparelser? La oss ta deg med på en reise som transformerer avfallshåndteringen i din bedrift.


Comprimatorbil fra J.O. Moen tømmer en lukket 10m³ avfallscontainer, effektiv og miljøvennlig avfallshåndtering.
Comprimatorbil fra J.O. Moen tømmer en lukket 10m³ avfallscontainer

Økonomisk avfallshåndtering for bedrifter


Med J.O. Moen's comprimatorbil-løsning, tar vi avfallshåndteringen i din bedrift til et nytt nivå. Våre spesialbygde comprimatorbiler er designet for å hente avfall fra bedrifter på en effektiv og kostnadsbesparende måte. Med kapasitet til å tømme alt fra små dunker på 140 liter til store containere opp til 10m³, er våre løsninger tilpasset dine behov.

  • Kostnadseffektivitet: Gjennom comprimering av avfallet rett i bilen, kan vi hente avfall fra flere kunder før tømming. Dette reduserer transportkostnadene og har en positiv effekt på miljøet gjennom reduserte utslipp og færre kjørte kilometer.

  • Fleksibilitet: Uansett om behovet er stort eller lite, våre biler kan håndtere både store containere og små dunker, noe som gir en tilpasset løsning for din bedrift.

  • Full Oversikt: Med tilgang til Statistikk-Web har du alltid full oversikt over hva som er levert og hvor mye. Enkelt å hente ut rapporter til f.eks. myndighetskontroll.


Justeres etter dine behov


Blue-furred Teddy Bear trying to put a sofa into the waste bin.
Behov for større avfallsbeholder? Det fikser vi!

Avfallshåndtering bør ikke være en tidstyv i din travle hverdag. Vi forstår at bedrifter har varierende avfallsmengder; noen med jevn strøm, mens andre opplever sesongvariasjoner. Derfor tilbyr vi fleksible løsninger skreddersydd etter ditt behov. Enten du foretrekker tømming kun på forespørsel, eller ønsker faste tømminger tilpasset din bedrifts rytme, er vi her for å sikre en sømløs avfallshåndtering. I travle perioder, som turistsesongen, kan vi enkelt justere tømmefrekvensen for å møte dine behov.Vår målsetting er enkel: å frigjøre din tid slik at du kan fokusere fullt og helt på å drive din bedrift, mens vi tar hånd om avfallet.


Hvordan fungerer comprimatorbilene?


Den største forskjellen mellom avfall som hentes med comprimatorbiler og det som hentes av ‘vanlige’ containerbiler, er at comprimatorbilene tømmer innholdet fra avfallsbeholderen over på bilen der den står, i motsetning til ‘vanlige’ containerbiler som tar med seg hele beholderen. Så blir avfallet presset sammen slik at bilen kan kjøre videre å hente mer, uten å måtte kjøre inn til et avfallsmottak. Dette gjør at vi kan senke transportprisene betydelig og tilby en lettvint og økonomisk avfallshåndtering for din bedrift.


Den andre forskjellen er at comprimatorbilene kjører på faste ruter, som gir en forutsigbar og pålitelig tjeneste. For eksempel så henter de restavfall fra bedrifter i Vestnes hver onsdag. Bilene som henter avfallsbeholderne inn til et mottak og tømmer de gjør dette fortløpende uavhengig av ukedag, men til en høyere pris per tømming.


Hva sier lovverket?


Avfallsforskriften sier blant annet at alle virksomheter skal sortere ut matavfall og plastavfall, samt at det skal leveres til materialgjenvinning. Virksomhetene skal også kunne dokumentere årlige mengder avfall som er sortert ut og levert til materialgjenvinning.


En person sitter foran datamaskinen og leser rapporter over leverte avfallsmengder
Det er enkelt å hente ut rapporter fra vår Statistikk-Web

Derfor er det greit å vite at comprimatorbil-løsningen vår har henteruter for alle lovpålagte avfallstyper, samt flere fraksjoner som ikke er lovpålagt enda – men trolig blir det i fremtiden.


Per i dag henter comprimatorbilene restavfall, matavfall, papp, papir og reklame, plastfolie, husholdningslignende emballasjeplast og glass- og metallemballasje. Ved å logge inn i vår Statistikk-Web har du også full oversikt over leverte mengder avfall og kan enkelt hente ut rapporter og dokumentasjon.Gode tilbakemeldinger


Vi er stolt over å kunne tilby en service som blir verdsatt av våre kunder. En av dem uttrykte sin erfaring slik:

"VARD Group AS Langsten er meget godt fornøyd med J.O. Moen AS som leverandør av renovasjonstjenester. Vår opplevelse av selskapet er at hele organisasjonen fra ledelse til sjåfører er opptatt av at vi som kunde får levert tjenester tilpasset vårt behov til enhver tid." – Tore Lid, COP Manager, VARD Langsten


Hos J.O. Moen forstår vi at effektiv avfallshåndtering er avgjørende for din bedrifts daglige drift og bunnlinje. Det gir en følelse av ro og trygghet å vite at avfallshåndteringen er håndtert profesjonelt, noe som frigjør tid og ressurser som du kan bruke på kjernevirksomheten din.


Ta kontakt


Vi er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte avfallsløsningen for din bedrift. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller for å avtale et besøk der vi kan vurdere din nåværende løsning for avfallshåndtering og foreslå forbedringer. Ring oss på 71 22 32 50, send en e-post, eller kom innom for en kaffe og en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å optimere avfallshåndteringen i din bedrift.


Hvis du skulle oppdage at løsningen ikke helt passer dine behov, ikke bekymre deg. Vi er snuinj og kan raskt og enkelt bytte ut utstyret med andre typer eller størrelser som passer bedre.


Er du ute etter en mer effektiv måte å håndtere avfallet på som også er kostnadsbesparende? Er det viktig for deg å ha en fleksibel løsning som kan tilpasses din bedrifts behov? Er du opptatt av å redusere bedriftens miljøavtrykk? Med vår comprimatorbil-løsning og personlig veiledning, kan du finne en skreddersydd løsning som ikke bare møter, men overgår dine forventninger.A blue-furred teddy bear is walking the streets, day dreaming, while a truck from J.O. Moen is working in the background
Med J.O. Moen i ryggen kan du trygt tenke på andre ting enn avfallshåndteringen i bedriften din

Bình luận


bottom of page