Ledige stillinger

Ledige stillinger hos J.O. Moen

Miljøarbeider

Arbeidsgiver: J.O. Moen Miljø AS

Arbeidssted: Øran 20, 6300 Åndalsnes.

Tiltredelse: Snarlig.

Søknadsfrist: Mandag 25. Januar.

Krav: Over 18 år, positiv, pålitelig, effektiv, lærevillig, miljøbevisst, snakker og skriver Norsk.

 

Beskrivelse: Grunnet økt arbeidsmengde søker vi nå etter en ryddig, rask og lærevillig person til å hjelpe til med avfallshåndteringen i Rauma. Arbeidet vil i hovedsak foregå ved vårt anlegg på Åndalsnes, i sorteringshallene samt på Miljøstasjonen.

Arbeidsoppgavene vil gå ut på å betjene Miljøstasjonen, assistere kunder, manuell sortering av avfallsfraksjoner som papp, plastfolie og farlig avfall samt påfallende arbeid. Det kan også bli behov for å være med en av renovasjonsbilene.

Det må være en ivrig arbeider som evner å se hva som må gjøres og gjør det. Du må tørre å spørre når du lurer på noe og være villig til å lære en hel del nye ting.

Vi tilbyr godt arbeidsmiljø, gode betingelser, lønn etter avtale og opplæring etter behov i en godt etablert og stolt Rauma bedrift.

Fjellstø & snuinj: Hele konsernet, både eiere, ledelse og ansatte må være fjellstø & snuinj. I korte trekk betyr det at du er urokkelig på kvalitet og seriøsitet, med en gjennomgående ja-mentalitet som løser utfordringer. Det skader ikke om du har sett denne filmen som forklarer betydningen.

Slik søker du: Søknader sendes på mail til kari@jo-moen.no så snart som mulig, og innen 25. Januar. Har du spørsmål rundt stillingen kan de stilles på samme mail-adresse, eventuelt ring Kari på 93 46 33 97.

J.O. Moen Anlegg AS | J.O. Moen Sandtak AS | J.O. Moen Miljø AS

Øran 20, 6300 Åndalsnes

Anlegg: 712 23 240  anlegg@jo-moen.no

Miljø: 712 23 250  miljo@jo-moen.no

  • Facebook - J.O. Moen
  • Instagram - J.O. Moen
  • YouTube - J.O. Moen

Generelle åpningstider:

Kontoret er åpen vanlige arbeidsdager,

mandag til fredag fra kl. 07:30 til 15:30.

Miljøstasjonen i Rauma er åpen

tirsdager og torsdager fra kl. 10:00 til 18:00.

© 2019